De bron voor rust en geluk - Lanskroon

NL/E

Stichting de Bron voor Rust & Geluk

Naast het runnen van mijn eigen zaak Lanskroon heb ik samen met mijn partner Jim Kellerman *ambulant begeleider* het leven gegeven aan een stichting: De Bron voor Rust & Geluk. Om de activiteiten van de stichting te kunnen bekostigen zal de winst van Lanskroon worden gedeeld tussen investeringen voor Lanskroon zelf en de stichting De Bron voor Rust & Geluk. Mijn eigen inspiratie haal ik uit het met liefde voorbereiden van onze producten en het voortzetten van onze gezellige banketbakkerij-tearoom-ijssalon. In de winkel zie ik veel mensen even genieten van onze producten en gastvrijheid. Graag bied ik meer mensen zulke luxe aan. Het is namelijk zo dat als je jezelf wat lekkers en een moment van rust gunt, je al een stap in het leven van geluk hebt gezet. Je gunt het jezelf, je verdient het om gelukkig te zijn.

Via de Bron voor Rust & Geluk willen we leidinggevenden de kans geven om te leren dit uit te dragen naar hun medewerkers en klanten. Daarvoor heeft De BRON voor rust & geluk een aantal locaties o.a. in Kickersteyn, Portugal en Tjechie opgezet om de mogelijkheid te bieden om tot rust te komen en nieuwe energie op te doen.

Op deze plek zullen we weekend- of weekcursussen organiseren, alle met als einddoel: rust & geluk. Op die plek zijn ook logeerplaatsen voor moeders en kinderen die bv. hebben geleden onder het gedrag van hun echtgenoot/partner, maar ook voor vaders aan wie hun kinderen ten onrechte zijn ontnomen door hun echtgenoot/partner. D.m.v. een uniek programma bieden wij deze vaders, moeders en kinderen weer uitzicht om te komen tot rust & geluk. Daarnaast bieden we ruimte voor autistische kinderen met hun ouders, en mensen met andere problemen met een op maat gemaakt programma dat hen momenten van rust en geluk geeft.
Op dit moment wordt er nog gewerkt aan de website.
Voor meer informatie en donaties/sponsoring kunt u een mail sturen aan info@lanskroon.nl. Lees hier het reisverslag van E.

Liefs,
Claudia Dunselman en Jim Kellerman