Feesten & partijen - Lanskroon

NL/E

 

Workshops
Terug

Feesten & partijen

Op bestelling kunnen wij lekkere en mooie themataarten maken waaronder ook overheerlijke, prachtige bruidstaarten. Taarten die van binnen en van buiten van hoge kwaliteit zijn, stevig gevuld met verse ingrediënten. Voor deze taarten op maat werken wij samen met Carol Boelhouwer van Masterpiece of Cake. De taarten worden prachtig uitgewerkt en gedecoreerd naar ieder gewenst thema, zie voorbeeld hier. Kijk ook op Facebook om de nieuwste taarten in beeld te zien!

Thematische cupcakes zijn ook te bestellen. Deze kunnen chique zijn, sexy of lief, voor baby of beestachtig, uitdagend of victoriaans. Natuurlijk smaken ze overheerlijk. De cupcakes worden gemaakt van chocolade, vanille, kaneel, appelkaneel, amandel en bosvruchten.

Lanskroon verzorgt ook catering voor bijzondere feestjes en partijen, zoals het cateren van Vips voor het Girls First concert van Plan, de bekende kinderrechtenorganisatie. Of de catering bij de filmopnames van Hart tegen Hard, een nieuwe serie van SBS 6, de uitreiking van de TMF Awards, de Lanskroon workshop Scroppino maken en de Open Tuinendag in het Bijbels Museum.

Feestjes zoals een babyshower, jubileum of verjaardag kunnen in de bakkerij gevierd worden. Er kan een assortiment naar smaak worden samengesteld en desgewenst zijn er workshops te volgen.

Workshops

Voor kinderen
We organiseren heerlijke themaworkshops voor groepen kinderen, zoals de Alice in Wonderland Tea Party of Toverkrakelingen. Een unieke gelegenheid voor een kind om als een echte bakker te werken aan een taart of koekjes. Groepen van 6 tot 12 kinderen zijn van harte welkom onder begeleiding van ten minste één ouder. Duur workshop: 2.5 uur. Prijsaanvragen graag via e-mail.

Voor volwassen
Tijdens de workshop Is this your cup of tea leer je hoe je een echte Engelse High Tea kunt samenstellen en maken. Voor de liefhebbers van hartige hapjes is er altijd de authentieke  workshop Kroketten maken onder begeleiding van vader Dunselman. Of, voor de zoetekauwen onder ons, de workshop Truffels maken? Deze worden natuurlijk geproefd onder het genot van een glaasje zoete wijn! Wellicht een mooi idee voor een bijzondere verjaardag of de feestdagen.

Wij verzorgen de activiteiten voor volwassenen op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie. 
Heb je eigen ideeën over een workshop of thematische activiteit; wij denken en doen graag mee!