Goede doelen - Lanskroon

NL/E

Terug

Goede doelen


Wij zetten ons graag in voor goede doelen. Sinds 2008 steunen wij regelmatig door bijzondere acties, twee goede doelen: Because I am a Girl en Bake for life. Daarnaast hebben wij een ideële stichting in het leven geroepen De Bron voor Rust & Geluk.

Because I am a girl

Meisjes in ontwikkelingslanden hebben vaak een moeilijk, soms zeer zwaar leven. Miskend, mishandeld en misbruikt, alleen omdat het meisjes zijn. Wij kunnen daar iets aan doen en jij kunt daarbij helpen! Lanskroon heeft samen met Daphne Bunskoek een speciaal koekje ontwikkeld om aandacht te vragen voor Because I am a girl. Dit Bunskoekje is op bestelling te koop in de winkel voor € 3,- euro per koek. De opbrengst gaat naar de actie Because I am a girl van Plan Nederland. Zie voor meer informatie: www.plannederland.nl.

Bake for life

Bake for Life geeft jonge gehandicapten in de derde wereld een kans door het opzetten en inrichten van bakkerijen waar ze worden opgeleid tot bakker. Bake for Life voorziet op deze manier in hun eerste levensbehoeften. Nadat ze hun opleiding tot bakker met succes hebben afgerond, kunnen ze de bakkerij overnemen of met hulp van de stichting een nieuwe bakkerij beginnen in het dorp of de streek waar ze vandaan komen. Zo kunnen ze blijvend in hun eigen levensonderhoud voorzien.
Zie voor meer informatie: www.bakeforlife.nl.