Het roer om - Lanskroon

NL/E

Het roer om 

Toen ik 23 was ging ik na een paar jaar door Europa te hebben getrokken, fulltime in de banketbakkerij van mijn ouders werken. Daarna 5 jaar later op mijn 27e ongeveer de zaak overgenomen. Anders dan verwacht kwamen er veel dingen op me af en raakte ik zo oververmoeid dat ik op mijn 33e een burn-out had.

Gelukkig voor mezelf en de dankzij de trouwe en lieve medewerkers van Lanskroon en mijn sterke doorzettingsvermogen en overlevingsdrang is de zaak nu winstgevend en steeds in volle groei en bloei. Ieder jaar dat er bij kwam in het leven met Lanskroon wordt ik me bewuster van het feit dat werken met gevoel juist is.

Rijk aan deze kennis heb ik er destijds een andere wending aan gegeven. Het gaf me enorm veel energie om de jonge stagiaires van het ROC banket Elandsstraat op te nemen in ons team van Banketbakkerij Lanskroon (familiebedrijf) ze een luisterend oor te bieden en te motiveren.

In de tijd van mijn burn-out ben ik zelf gemotiveerd door paardentherapie te volgen en daarnaast een cursus over de gedachtegang van Louise Hay: Heel je leven.

Dit afgerond te hebben ben ik het in praktijk gaan brengen en is het de rode draad in mijn leven.

Van de paarden leer ik authentiek te zijn en met de leefregels en affirmaties van Louise Hay kan ik beter omgaan met mijn eigen en de emoties van anderen, Yoga houdt mijn lichaam en geest soepel.

Destijds ook een nieuwe liefde ontmoet en naast dat hij mij in de zaak op financieel en administratief gebied is gaan helpen hebben we samen Stichting de Bron voor Rust & Geluk opgericht.

 

Doel : zelf leven in rust en geluk en anderen dat ook bieden.

 

Mijn partner Jim is heeft een financiële en sociale achtergrond , wij weten samen als geen ander wat het is om keihard te werken en vanuit ziekte omhoog te klimmen en een leven naar tevredenheid te leven.

Echt zijn: authentiek.. ..

Via paardentherapie, mindfulness , yoga en sport coaching op en in het water bieden via Stichting De Bron voor Rust & Geluk een leefwijze aan dat in ieders leven is toe te passen.

We hebben in Portugal een landgoed aangeschaft met hulp van de familie en gaan nu vaak met mensen op weg naar Rust & Geluk.

 Twee jaar geleden ben ik voor de zoveelste x betrokken bij een auto ongeval, dit keer reed ik zelf en heel onfortuinlijk ..de berg af. Auto 3 x over de kop en ik kwam weer rechtop stil te staan.

Ik had mijn kruisje al geslagen en was boos omdat ik het nog niet mijn tijd vond.

Met 1 schram op mijn voorhoofd een hersenschudding en gekneusde ribben kwam ik er vanaf.

Na 3 maanden van maximaal 2 uur per dag werken en mezelf Rust & Geluk gunnen was ik weer fris en fruitig.

Het heeft me wel aan het denken gezet en hierdoor nog een sterkere drang om vanuit Rust & Geluk te leven.

Dit is wat Jim en ik vanaf 2019 gaan doen.

Vanuit Portugal geven we training in Rust & Geluk, mijn broer Mark heeft de dagelijkse leiding over Lanskroon , wij zijn op de achtergrond als back-up en runnen naast onze Stichting ook ons nieuwste bedrijf The Origional Granola by Lanskroon.