Nieuws / Agenda - Lanskroon

NL/E

Nieuws / Agenda

Hebt u iets gewonnen?


Lieve klanten en deelnemers aan onze loterij: hartelijk dank voor het vooraf bestellen van jullie oliebollen en kerststollen. Dat maakt het werken voor ons veel gemakkelijker. Mede hiervoor organiseren we onze loterij.
Zie hier onze nieuwsbrief.

De uitslag van de kerst-en-oud&nieuw loterij:
1 vlaai naar keuze: fam.Kockelbergh
1 koffie met gebak naar keuze: fam. Wesselink
1 stroopwafel: Jacco
1 kleine paasstol: fam.Beens
1 koek naar keuze: dhr Aarle

Gezonde granola

Onze granola zit vol geroosterde noten, zaden en granen. We verkopen drie soorten: Naturel, Gojibes-Cranberry en Abrikoos-Incabes. De laatste twee zijn verder aangevuld met voedzame vruchten als gojibessen en incabessen. Proef de granola vandaag nog in combinatie met romige Bulgaarse yoghurt. Laat het smaken!
Te koop bij Marqt, de Koffiesalon en bij ons.
Lees hier de laatste Lanskroon nieuwsbrief.

Bem vindo Brasil!

Deze zomer werden we verrast door twee Braziliaanse filmploegen. Wat een leuke gasten! Hun taal prachtig, hun charme groot en wat kunnen ze genieten. Hun filmpje over onze stroopwafels is binnenkort te zien op de Braziliaanse tv. Vimeo password: AAAM

Liefde gaat door de maag, echt waar!

In deze maand vol koek en banket zijn wij als banketbakkers baas van de wereld! Samen met onze leerlingen bereiden we ons dan ook voor op de leukste, lekkerste en gezelligste maand van het jaar. Om te beginnen natuurlijk met een knapperig vers Sinterklaasassortiment!
Proeven? Kom langs in de winkel!