Onze visie - Lanskroon

NL/E

Goede doelen

Onze visie

Lanskroon is een echt familiebedrijf waar ambachtelijk bakken al meer dan vier generaties hoog in het vaandel staat. Onze familieleus is nog steeds Vers is lekker! Ambacht is kunst. Zo maken wij altijd gebruik van natuurlijke verse ingrediënten; verse room, vers fruit, weinig suiker. Tijd en rust zijn belangrijke ingrediënten in het maakproces.

Het roer om

Claudia

Toen ik 23 was ging ik na een paar jaar door Europa te hebben getrokken, fulltime in de banketbakkerij van mijn ouders werken.
 
Daarna 5 jaar later op mijn 27e ongeveer de zaak overgenomen.
Anders dan verwacht kwamen er veel dingen op me af en raakte ik zo oververmoeid dat ik op mijn 33e een burn-out had.
 
Gelukkig voor mezelf en de dankzij de trouwe en lieve medewerkers van Lanskroon en mijn sterke doorzettingsvermogen en overlevingsdrang is de zaak nu winstgevend en steeds in volle groei en bloei. Ieder jaar dat er bij kwam in het leven met Lanskroon wordt ik me bewuster van het feit dat werken met gevoel juist is.
lees meer

 

Stichting de Bron voor Rust & Geluk

Onze ambachtelijke blik reikt echter verder dan de bakkerij. Hoewel het de pijler is onder ons bestaan werken we ook aan een aanbod voor ambachtelijk leven. Een tijdelijk thuis voor mensen die even rust willen. Voor een leven op het land buiten de drukte van alledag; tijd om een taart te bakken, tijd om te zien hoe appels groeien en het hooi wordt binnengehaald. Tijd voor een adempauze, een moment voor jezelf. Om vorm te geven aan dit initiatief is een stichting in het leven geroepen: Stichting de Bron voor Rust & Geluk.

Wil je meer informatie over aanbod en activiteiten van de stichting, stuur dan een e-mail met je naam, telefoon- nummer en contactgegevens aan Claudia Dunselman:
Filmpje over de Bron voor Rust & Geluk (2 min.)
Filmpje: Hoe jongeren met een beperking een vak leren (1,5 min.)
Interview met Claudia over sociaal ondernemen (2 min.)
De reis van E
Folder De Bron voor Rust & Geluk

.

Vers is lekker! Ambacht is kunst! 

Vers is lekker

Het assortiment houden we bewust overzichtelijk waardoor we veel aandacht houden voor de individuele en seizoensgebonden producten. Vanuit passie, creativiteit en met veel liefde werken we aan nieuwe smaakcombinaties, bijzondere seizoensproducten, catering op maat en workshops voor kinderen en volwassenen.

In onze bedrijfsvoering halen wij het beste uit onze medewerkers door aandacht, rust en heldere communicatie. Wij houden rekening met de ziel van de mens. Onze producten worden met diezelfde liefde en aandacht gemaakt en smaken daardoor beter. Onze stagiaire Zubeide kan niet horen en Nicky ziet maar met 10% en toch werken ze volop mee in de bakkerij. Er heerst inzet en respect aan alle kanten. Lees meer over stages bij Lanskroon.

 

Meer filmpjes:
Lanskroon jubileum 16/9
IJs
Luxemburg

Lanskroon jubileum 100 jr
Kroketten workshop
Verbouwing
Lanskroon - The Movie
Ice cream
100 jaar Lanskroon
 

.

Daphne Bunskoek