Currently

Here you will information about (temporary) offers of new products. Since the bakers like to fulfill their fantasies, there are regularly, depending on the season, other products for sale in the store or via the website.

Events (such as workshops) and deviating closing times are also reported here.1 november 2020 – In de maand november krijgt u bij een doosje van 6 wafels een van onze rijkelijk gevulde koeken (roomchocolade, zwarte bes, maanzaad, vijgen, amandelspijs, volkoren/noten) GRATIS. De wafels zijn prima zijn in te vriezen. Zo kunt u gerust een doosje extra bestellen en grijpt u thuis niet mis.

Wafels

De Lanskroon oliebollen met rum, noten, lindebloesemhoning, rozijnen en krenten zijn weer verkrijgbaar. De oliebollen zijn prima in te vriezen. Vóór consumptie laten ontdooien. Dit kan makkelijk in de oven. De oven voor verwarmen op 200 graden, oven uitzetten en de oliebollen erin plaatsen ( op bakpapier of aluminiumfolie) en 10 minuten laten staan.1 december 2020 – Vanaf 1 december kunt bij ons kerstpakketten bestellen.
De pakketten zijn in drie maten verkrijgbaar en kosten €20,–; €25,– en €30,– per stuk.

De inhoud van het kleinste pakket bestaat uit:

  • Een feeststol van 500 gram, rijkelijk gevuld met amandelspijs, krenten, rozijnen, rum en noten. In plaats van suiker is lindebloesemhoning gebruikt als zoetstof. De stol is feestelijk versierd met walnoten bestrooid met poedersuiker.
  • Een zakje granola van 250 gram. Huisgemaakt. De granola is glutenarm en vegan. De granola is gemaakt van haver- en boekweitvlokken, amandelen, pompoen- en zonnebloempitten, sesamzaad en gezoet met agavesiroop en gekruid met galgant.
  • Een potje jam van 300ml. Huisgemaakt van frambozen/rode bessen, gedroogde abrikozen, aardbeien/rode bessen, of zwarte bessen.
  • Een koningsstroopwafel met een stroop op basis van lindebloesemhoning (honingwafel).
  • Een tegoedbon voor één tweede koningsstroopwafel bij aankoop van een koningsstroopwafel. In te leveren in de winkel.

Het pakket van €25,– heeft naast deze inhoud een extra honingwafel (dus totaal twee honingwafels) en een zakje met 4 kaneelstroopkoekjes.
Het pakket van €30,– heeft naast de inhoud van het pakket van €25,– twee extra wafels waarbij koffie aan de honigstroop is toegevoegd om de nostalgische hopjessmaak (hopjeswafel) te verkrijgen.
Dus in totaal vier koningsstroopwafels bestaande uit twee honingwafels en twee hopjeswafels.